Skitdag

Skitdag

Den börjar bra med samling för onsdagsträning och vi ger oss iväg för att börja. Lägger sök som Porter får och avslutar med en svår markering, det gjorde han bra ❤️

Ut med det igen och så var det FinaStinas tur. När söket är klart ska jag gå över en dögran som ligger men fastnar och faller framåt. Tänker direkt att det här var inte bra. Kollar och ser att en pinne gjort rejäl rivskada, eftersom det blöder rätt rejält tar jag min tunna fleecejacka, rullar ihop och sätter runt skadan.

Har första förband i bilen som Birgitta sätter på i stället. Jag inser att jag behöver till läkare så jag far hem och Kenneth kör mej till akuten.

Jag försökte med att det inte behöver sys men blev snabbt nedröstad. Ja ja, gör det ni ska. Det var så mycket smuts i skadan, eftersom det är varmt väder så hade jag shorts, otur i detta fall. Det tog tid att göra rent för att sedan sys, först med inre stygn och 11 ute.

Nu har jag antibiotika och värklindrande och hoppas verkligen att det inte ligger någon dum bakterie kvar utan att det läker som det ska. Det börjar värka nu efter bedövning släpper och Alvedon inte tatt riktigt än. Vilken skitdag det blev.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.