Jaha

Jaha

Såret känns riktigt bra ? dock fick jag en jäkla huvudvärk som började i går kväll och fortsatte på morgonen. Jag har aldrig ont i huvudet så det var överraskande ? Alvedon tog det inte men efter en massa kaffe lättade dimman tillräckligt för en vistelse i skogen.

Eftersom rundan är kortare än vanligt så tog jag med dummisar så alla tre fick sökjobb. Vilken glädje det är att se dom, med liv och lust, jobba ❤️ Jenna, snart 10, önskar nog många många fler korta promenader och nog ska vi fortsätta denna goda vana ?

På bilden är Jenna på väg in och FinaStina följer uppmärksamt, Tali är också med men lite bakom mej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.