Avfärd

Avfärd

Så har Jonas och tösera börjat sin färd hemåt. En hel vecka har vi varit tillsammans och det har varit så härligt ❤️ Det är inga problem med att inte kramas, dom är väl medvetna om corona men tycker att det är mycket dumt. Vi får ta igen det med 1000 kramar när det är ok igen ?

Igår var det verkligen ett skitväder, regnet vräkte stundtals ner. Då passade jag på att klä om mina stolar. Tyget har legat ett par år ? men tanken var att göra en sänggavel, vilket inte blivit gjort. Då fick det användas till stolarna. Jag är mycket nöjd.

Under promenaden kom det lite solstrålar, så efterlängtat. Tyvärr kommer det inte att vara så länge.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.