Förbannade mygg

Förbannade mygg

Denna morgon såg, rent ut sagt, FinaStina för jävlig ut i ansiktet. Lite lätt panik, ingen veterinär har öppet på Öland. Vad fan gör jag? Kontaktar first vet med information om myggbett och även bild. Dom ringer upp och ger mej tips om antihistamin och koksaltlösning. Hittar tabletter och kokar lösningen. Det ser redan lite bättre ut, beslut i morgon om jag ska uppsöka veterinär. Från first vet har jag journal som jag ska ge min veterinär. Så himla bra lösning när inget annat finns. Nu hoppas jag verkligen att det är ännu bättre för FinaStina ❤️ när vi vaknar.

Vi övriga mår gott även om Talis näsa har knottror, så även på Doris och Sussie ben är verkligen stuckna. Jävla myggor ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.