En ny dag

En ny dag

Det är det och så är det varje dag. Det blåser rätt rejält men när vi var i skogen blev det lä. En långpromenad med kompisarna ❤️ som roar sej själva som vanligt.

I dessa tider blir det inte riktigt som man tänkt. Idag skulle en kompis från Jönköping kommit för att stanna till i morgon. Under helgen var det tänkt att vi skulle hälsa på Ture. Allt är inställt. Så himla trist men när smittan sprids igen så finns inget val. Aldrig att jag skulle utmana ödet, det räcker med att åka och handla en gång i veckan. Jag vill göra min del i det hela så kanske att hela familjen kan fira jul ihop. Det är min önskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.