Jenna ❤️

Jenna ❤️

Jenna, världens bästa Jenna ❤️ Den vänaste av väna med en inneboende pondus man aldrig såg men som andra hundar visste fanns. Det gjorde att hon alltid fick vara i fred, precis som hon ville ha det. Jag har aldrig hamnat i konflikt med henne, hon har alltid jobbat med mej. Jag har alltid litat på henne och hon har varit en otroligt fin mentor till andra hundar ?

10,5 år blev hon men nu är det över. Hjärtat blöder och saknaden av min vän och vapendragare är enorm. Hon får garanterat jaga ihop med min far ❤️ och övriga familjemedlemmar ❤️ En annan dag ses vi igen, allihop ❤️

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.