Gott Nytt år

Gott Nytt år

Jag hoppas verkligen att 2021 blir ett bättre år. Vi har klarat oss fint och nog är det himla bra att ha kompisarna ❤️ så man kommer ut i skog och mark. Dock längtar jag efter att åka och köpa lite kläder, har inte gjort det på snart ett år. Kläder har jag visserligen så jag klarar mej men det vore roligt med lite nytt.

Jag är inte mycket för att handla på nätet men fått, i alla fall, göra det på apotea. Det är bara att stå ut så kommer ljuset i tunneln framöver.

Jag håller tummarna för att vi snart ses igen för jag saknar er alla ❤️ Nu tar jag lite ledigt 👍 Kram på er ❤️

2 kommentarer

  1. Helena

    Gott nytt år till er och ja nu längtar vi efter någon form av normalläge. Att kunna vara i en affär utan att få en obehaglig känsla när det närmar sig en annan människa, att få krama om en vän man inte sätt på länge osv.. Men det är tur vi har hundarna så man kommer sig ut och för mig är jobbet nästan som vanligt vilket gör att jag inte tänker så mycket på den andra skiten.
    Önskar dig ett fint 2021!
    Helena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.