Stort tack ❤️

Stort tack ❤️

Det finns något som heter rasdata och där kan man se en hel del info om rasen. Både hälsa och meriter. Det finns även statistik om ledröntgen där alla uppfödare, aktiv som icke aktiv, under alla år är med och det är många.

Statistik kan man alltid läsa på flera sätt och här finns inte dom med som åkt över gränsen. Även jag har flera som flyttat till andra länder och innefattas inte.

När jag kollade listan så är det fyra som ligger över 90 %, jag har 92 % röntgade, detta gäller HD men även ED är med i separat kolumn. Av dessa fyra har jag flest avkommor. Jag är så tacksam för att ni ❤️ ställer upp och röntgar era hundar. Både avelsmässigt men framför allt för er skull.

Stort tack ❤️ till er alla ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.