Arbetshelg

Arbetshelg

Dottern har fyllt år och genom maken visste vi att ett nytt växthus var högt upp på listan. Vi har alla gett bidrag till ett sådant så hon var väldigt nöjd med sin present.

Att köpa går bra men så är det en liten detalj, det ska sättas upp. Lördagen gick åt till att fixa en ordentlig grund som det skulle stå på. I rejäl blåst med isande vindar jobbade vi på, lätt…. frusna kom vi in på kvällen och riktigt nöjda över att det var klart.

Vi var väldigt tveksamma till om det skulle gå att bygga själva växthuset under söndagen. Blåsten och kylan var inte bättre men i ottan gav vi oss ut. Vi fick hjälpas åt att hålla i sektionerna så det inte skulle blåsa sönder, stundtals väl spännande. Dagen gick och detalj efter detalj sattes upp. När kvällen kom så var det klart 👍

Efter en lång söndag så somnade vi gott i husbilen och snart är vi hemma igen. Kontentan av helgen, genomfrusen trots vinterkläder, så tror jag inte att vi kommer att ge bort ett växthus igen 😁 Det blev dock väldans bra och sällskapet det bästa som man kan ha så nu blir det roligt att få följa Minnas odlingssäsong ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.