Tre drev

Tre drev

Det blir långa tungor när dom håller på i drevet. Tyvärr blev Doris halt efter första, hon behövs också, men får vila. Då får FinaStina ❤️ låna pucken så vi ser vad hon gör. Tali ❤️ blir lite tröttare men hänger gärna med.

På andra drevet hörde jag något bakom mej, kollar och ser en stor jäkla gris kommandes ca 70 m bakom. Den sprang i raketfart förbi och FinaStina efter. Dock blåste jag in henne, lite onödigt att hamna i konflikt med den och det var inga skyttar just där.

Spången vi ska över är inga problem, för kompisarna 😁 När jag är där är dom redan på väg över. Tur för mej för jag tycker det är lite läskigt även om denna är en av dom bättre 👍

 

Nu ska vi ha lite mat i magen, god sömn, så kör vi imorgon igen 👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.