God mat

God mat

Igår hade jag tänkt att göra soppa på jordärtsskocka bara det fanns tillräckligt i landet. Vi gick dit och började gräva vid en planta. Döm om min förvåning när jag insåg hur mycket det faktiskt var. Jösses, hur mycket som helst så soppa blev det och den blev riktigt god 👍

Till huvudrätt åt vi hare som legat i mumsig marinad ett par dagar, blev också väldigt bra. Som avslutning blev det äpplepaj. Det var länge sedan jag hade trerätters så det var roligt att det blev så lyckat.

Nu ser jag tillbaka på en härlig vecka /helg. Huset ekar tomt efter alla så jag hoppas att vi ses snart igen ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.