7 v

7 v

Idag är det 2 v sedan första parning mellan Toxic och FinaStina ❤️ Det känns som att hon är dräktig, redan har spenarna börjat svälla. Hoppas verkligen att jag har rätt när vi är på ultraljud om ett par veckor 👍 Så vi har nedräkning för här tänks det bara positiva tankar, 7 v kvar 🥰

Det var en helt fantastisk solnedgång igår, självklart blev det ett kort 😃

Att gå en promenad i skogen är inte så lockande idag. Förmodligen var det en strövarg som gick förbi och lämnat markerna men jag chansar inte. Så jag gick ut vid huset och la ett jättesök. Det har dom med glädje plockat in. Växelvis skickar jag dom, alltid under ordnade former 👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.