SĂ„ fina đŸ„°

SĂ„ fina đŸ„°

NĂ€r jag höll pĂ„ med maten igĂ„r sĂ„ hörde jag FinaStina gny. Jag öppnade dörren och hon ville komma in i köket. Det Ă€r alltid tiken som bestĂ€mmer hur hon vill ha det sĂ„ Doris fick vara utestĂ€ngd men Tali fick vara inne. Dom luktade över varandra sĂ„ var det klart. Doris fick komma in och hon lyfte pĂ„ nĂ€san och vittrade nĂ€r hon gick förbi, sĂ„ var Ă€ven det klart ❀ Dock kommer ingen in till valplĂ„dan för det bestĂ€mmer jag 👍

Natten har varit lugn sĂ„ jag har sovit riktigt gott. Allt rullar pĂ„ vĂ€ldigt bra đŸ„° Efter morgonens rastning blev det full fart pĂ„ ligan för att komma till maten. Snart nog var dom framme, alla nöjda och glada ❀

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.