Lugn natt

Lugn natt

Sedan valparna kom så har jag gått upp ett par gånger under natten när jag hör att FinaStina ❤️ ska ge dom. Jag vill ha koll så alla får mat. Nu får dom små mat morgon och runt åtta på kvällen. När den ömma modern rensat faten blir det efterrätt 👍

Nu är dom mätta inför natten så det känns skönt. FinaStina ger dom mat under natten vilket jag hörde men det var lugnt så jag behövde inte gå upp utan kunde somna om.

Kl 6 hörde jag att dom började vakna så jag hoppade upp och gav dom mat. Nu var dom hungriga. Medans dom åt kunde jag rasta dom stora och ge mat efter att vi kom in. Härligt när rutiner börjar sätta sej 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.