Herr GrĂ„ 😍

Herr GrĂ„ 😍

Nu Ă€r det rutin med att ge mat stĂ„endes över mina ben, tror FinaStina ❀ tycker det Ă€r skönt att fĂ„ gos samtidigt. Det Ă€r uppmuntrande att vara med dom och glömma huvudvĂ€rk en stund, man blir bara glad att ha busebarna đŸ„° runt sej.

Imorse kom herr GrĂ„ mej till mötes, han var sĂ„ stolt och glad över att ha tagit sej över 😍 Egentid med mamma var inte dumt. Tror att han ska fortsĂ€tta buset hos Maria framöver ❀ hon/dom vill ha den pĂ„hittigaste. Annars Ă€r det inte lĂ€tt att se skillnader pĂ„ dom, alla Ă€r vĂ€ldigt lika đŸ„°

Tali ❀ har svarat sĂ„ bra pĂ„ antibiotika, pigg och glad igen.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.