UAđŸ„°

UAđŸ„°

En intensiv morgon dĂ„ veterinĂ€ren varit hĂ€r och gĂ„tt igenom valparna med det som ska göras. SĂ„ himla smidigt och jag fick mycket beröm för hur fina dom Ă€r ❀ Alla fick stĂ€mpeln UA i rumpan 😍 kanske inte riktigt sĂ„.

Sigrid har varit med och sett hur vi gör hĂ€r 👍 sĂ„ nu vet jag vart tikarna ska. Polly och Sansa som Ă€r bruna var klara tidigare, Polly/Salsjöbo, röd/Bengtsfors, lila/Mariestad, orange/Lidköping och omĂ€rkt till Tyskland.

Tack alla för visat förtroende đŸ„° det kĂ€nns sĂ„ bra Ă€ven om det Ă€r en sorgens dag nĂ€r dom flyttar.

Hade som plan att ta en massa kort men av det blev det inget 😅 Nu Ă€r dom rĂ€tt trötta och sover gott ❀

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.