Grejar 👍

Grejar 👍

IgĂ„r blev det mycket pyssel ute, potatis Ă€r satt. SĂ„ rensade Kenneth den ena dammen sĂ„ jag ska köpa en nĂ€ckros att sĂ€tta dĂ€r. Min första flat, köpt -84 av min goda vĂ€n Sussie hette Waterlily ❀ och nĂ€r vi flyttade till gĂ„rden fick jag en nĂ€ckros av Sussie till minne av henne. Jag vill ha en sĂ„dan igen sĂ„ tankarna kan gĂ„ till henne och allt hon gav och framtiden jag fick ❀

Under tiden som vi donade fick busebarna đŸ„° mĂ€rgben som var mycket uppskattat. VĂ€dret var skönt sĂ„ dom fick vara ute lĂ€ngre.

Denna morgon gick jag och dom stora ❀ för att se om gullvivorna börjat blomma. Det Ă€r pĂ„ G sĂ„ snart Ă€r det ett stort hav av dessa blommor. Vi kollade Ă€ven grytet och det Ă€r fortfarande aktivt, förmodligen av rĂ€v.

4 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.