Viltträning

Viltträning

Eftersom Sonja är här så passade jag på att ta upp vilt. Så idag blev det sök med skott under transport och sedan apportering på vatten. Tali, FinaStina, Eira, Alma och Ina fick en genomkörare 🥰 Vi är riktigt nöjda med deras arbete ❤️ Kunde ju inte låta bli att testa Sansa 🥰 på kråka. Inga problem och hon kom rakt in till mej. Greppet kommer 👍

Kenneth röker cigarr och FinaStina ska inte vara sämre så hon testar med en pinne. Alla hundarna får vara med och rensa faten 😍

Som traditionen bjuder så fixade Bosse musslor med tillbehör åt sej och Kenneth som mumsade ljudligt 😃 Sonja och jag är inte förtjusta i det så vi avnjöt en paj 👍 Så roligt att få rå om er ett par dagar ❤️

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.