Sansa ❤️

Sansa ❤️

Nu har Sansa åkt till Birgitta igen men igår testade jag henne med kanindummies. Sansa bor så länge hos Birgitta men det är jag som tränar henne och det har inte blivit så mycket.

Nåväl, med låg röst sa jag sitt, gav hadtecken stanna, gick sakta ut och lade ner dummiesen, gick tillbaka, väntade ett ögonblick och skickade, gick så himla bra.

Så ökade jag frestelsen lite, gick lite längre och kastade den. Då kom hon men jag behövde bara säja ojojoj så följde hon med tillbaka och fick hämta.

Detta gjordes om en gång till och då gick det hur bra som helst ❤️ Jag blev lite rörd för jag såg så mycket av Jenna i henne 🥰  Alla mina tikar är/har varit duktiga men fått jobba lite mer i olika moment. Jenna och jag var från början ett team och så himla lätt att ha och göra med. Ska bli så roligt att få ta tag i denna lilla juvel och gå varsamt fram, det är viktigt 👍

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.