Vad händer?

Vad händer?

Som jag skrev igår så åkte jag till veterinären med Doris ❤️ Det var tufft att komma hem för att berätta för Kenneth vad som felades. Hon har blåsljud på hjärtat och därav fått vätska i lungorna samt anaplasma. Hennes liv är som allra bäst när hon och husse är ute och jagar vildsvin, den tiden är förmodligen över.

Jag undrar verkligen vad som händer? Jag är i en ond spiral av fästingsjukdomar lik den för dryg 10 år sedan. Då hade jag under ett par år fyra kompisar ❤️ som fick det varav två inte klarade följdsjukdomar.

Tali, jag, Doris OCH Birgitta ❤️ har fått borrelia, anaplasma 🤬 Birgitta fick också konstaterat det igår. Förbannade fästingar må ni brinna i helvetet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.