Jakt

Jakt

Kenneth tog Doris ❤️ och jag satte mej på pass, vi var ute efter gris. Dom håller på i eklöven var natt så dom är i marken. Stina och Sansa 🥰 fick vara hemma vilket dom tyckte var orättvist men så fick det bli. Doris ställde gris så fint men tyvärr på grannens mark. Hon får inte jaga fullt ut men att hålla en jakttok inne hela säsongen går inte. Vi håller tummarna för att det här är en bra lösning för henne. Markägare tillika jaktkamrat bjöd in oss till att grilla korv med deras ena barn och hans familj. Det var vi gärna med på, ett himla trevligt gäng och bra avslut på jakten.

Måste lägga upp kortet jag tog igår om någon missat det 😃 ett klick och där satt det 👍

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.