Ett till

Ett till

Ja, det får bli ett inlägg till för imorgon är det också lite dåligt med tid. Då ska jag fixa det sista inför att barn och barnbarn dyker upp. Det ska bli så himla roligt att samla hela familjen. Alldeles för sällan blir det då vägen är lång och det är inte alltid alla kan samma tid. Nu ska jag verkligen njuta av julen och av allt den kommer att ge ❤️

Dagen blev så bra den kunde bli 😃 Värmen i huset är igång och efter x antal läckor som tätas så ska det nu fungera 👍 Underbart 😃

Bilen är besiktigad med ua 👍 Men framför allt, pricken över i, grädde på moset….. Jag har hittat min pipa 🥰 min älskade gamla pipa sedan 84. Överallt har jag letat, om och om igen men nä, finns inte. Vägrar köpa ny, då får jag busvissla istället 😁 Så tänkte jag idag, min handväska? Som jag ytterst sällan använder, varför skulle den ligga där? Jodå, i ett fack låg den sorgset och väntade. Varför har du inte kollat här? Min vän, jag är här nu och tar hand om dej. Aldrig mer ska vi skiljas ❤️ Sannerligen att det blir en fröjdefull Jul så God Jul till er alla 🥰

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.