Full fart

Full fart

Nu är det full fart med hantverkare igen 👍 Snickaren håller på däruppe och rörmokaren ska fixa det sista med värmen 👍 Allt som går att bocka av känns väldigt skönt.

Eira är kvar hos Birgitta men om ett par veckor ska hon flytta hit ❤️ En valp i förra kullen åkte till en uppfödare i Tyskland och vi jämförde hur vi gör med dräktiga tikar. Här ska tiken vara hos uppfödaren två veckor före valpning, i Tyskland gäller sex veckor. Jag har funderat mycket på det och inser att sex veckor är rätt. Då får tiken all möjlighet att bo in sej och ska känna sej ännu tryggare. Det blir bra 👍 om hon nu är dräktig men det får vi tror på 🥰

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.