Ny dag

Ny dag

Igår var det fullt upp. Det skulle isoleras på övervåningen, en bil som blåser upp det. Doris ❤️ avskyr konstiga ljud och blir stressad. Lika mycket avskyr hon att vara själv i hundgården men är flattarna med går det bra. Alltså fick dom vara där en stund så hon fick lugna ner sej.

När jag tog ut dom blev det en promenad så kunde dom vila inne. Dock såg jag att Stina ❤️ inte mådde bra, väldigt hängig. Ingen temp som oroade. Så kräktes hon och det som kom upp luktade inte hallon om jag säjer så. Hon hade helt enkelt ätit något olämpligt med rejält ont i magen som följd.

Senare på kvällen åt hon och mådde bättre 👍 Idag är det full fart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.