Igen

Igen

Igår fick Eira ❤️ feber igen, ny mjölkstockning så jag fick åka till veterinären för ny antibiotika. Tack Lidköpings djurklinik för att ni tog emot oss så sent på dagen 👍 Jag har koll på hennes juver men det slår till fort. Hon sköts om efter konstens alla regler så vi blir av med det en gång för alla.

Valparna 🥰 mår förträffligt och hon sköter om dom så fint fast hon inte mår så bra. Dock är tempen i sjunkande och det känns bra.

Godingarna sov så gott när vi kom hem, nöjda och härliga småttingar ❤️

8 kommentarer

  1. Anonym

    Tur att du är så rutinerad Karin och kan hantera mjölkstockningarna! Vår vorsteh Ronja fick också mjölstockning men nära avvänjningen. Det hade jag också haft så jag började massera henne – och det gick över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.