Farligt

Farligt

Rätt vad det var så började Sansa 🥰 skälla som 17 så jag tittar upp. Där står en bil, det händer oerhört sällan alltså måste det vara farligt. Vi tar och hälsar på skogsarbetare så lugnet lägger sej ändå tills……. Bakom står skogsmaskinen så var det igång igen 😅 Bara att klappa om den och sedan gick vi vidare. Hoppas hon snart är ur denna period 👍

2 kommentarer

  1. Sonja

    Det gäller att hålla koll 👀 Man kan ju aldrig så noga veta 🤣😅🤣 Ina blir ju 8 år nu och vi går förbi en stor cylkelpump utanför biblioteket flera gånger i veckan, det har alltså blivit många gånger under åren, och den där pumpen är det alltid något mysko med 😂😍 Kram på dej ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.