Viltspår

Viltspår

Stinakullen fick testa lite viltspår för, tror jag, ett år sedan. Nu kände jag att det är hög tid att dra igång det igen.

En gång är ingen gång så dom fick ett anlagsspår var på ca 500 m. Kan tyckas dumt att köra igång så hårt när dom egentligen inte gjort det förut men jag vet att mina hundar har utmärkta näsor så vi testar 👍

Det gick så himla bra ❤️ Vilka hundar till att ta sej ann spåret, så roligt att se. Pivo, Doris och Bilbo ❤️ fick sina spår och när alla åkt gick jag ut och lade ett till Sansa som är lika oerfaren. Likt sina syskon så var vi snart framme vid klöven. Nu kör vi på så vi kan ta anlaget, väl mött nästa söndag 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.