På äventyr

På äventyr

Då har vi varit på WT och det var faktiskt riktigt roligt 😃 Stationerna var lurigt upplagda och inte helt lätta. Stina är fenomenal så hon fick mycket beröm av domarna, så himla uppmärksam ❤️ Hon var stadig vid min sida så allt kändes kanon men…. Vid station 4 blev det tre skott och kast på det sista skottet, då knallade hon 😮 Det såg jag inte komma.

På den sista stationen var det två enkelmarkeringar som även dom var dolda så jag tog ingen risk. Alltså talade jag tyst om för henne att du sitter still! Vilket hon gjorde. Domaren tyckte det var synd att jag gjorde så för då blev det avdrag. Jag berättade vad som hände stationen före och att jag inte hade något val. Det var bra gjort av dej blev svaret 😃

Eira vår Eira ❤️ Det brann i huvudet för henne så det hon gjorde bra var väldigt bra men så sprang hon från hjärnan och hittade inte alla svåra markeringar.

Doris var på topp ❤️ Så duktig och samlad. Bäst av oss all med poäng på varje station.

Doris 79 poäng, Stina 69 poäng och Eiras kommer jag inte ihåg 😅 Så kul att få göra detta ihop 🥰 Tack för idag.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.