Doris

Doris

Är det torsdag så äter vi ärtsoppa och pannkakor 👍 När jag gjort pannkakorna så fick dom stå kvar på bordet för jag skulle greja i tvättstugan.

Så hör jag Kenneth – Var är alla pannkakor? Svaret blev på bordet. Då fick jag höra att någon av hundarna har ätit upp nästan allihop! Vilken himla tur att mina varit med mej hela tiden och var utan skuld ❤️

Det gick upp för honom att det var Doris 😌 7-8 stycken fick hon ätit upp 😮 Han blev riktigt arg på henne så hon fick höra vad dumt det var. Sedan fick hon vara i tvättstugan. Jag har aldrig hört honom bli arg på Doris för hon gör aldrig fel, enligt honom.

Tilläggas bör att att han gjorde nya pannkakor, utan protest 😅

Detta var första gången någon snott mat, tror inte hon gör om det. Mina kompisar är bäst, tycker jag 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.