Nytt år

Nytt år

2023 har varit ett bra år. Renoveringen av huset är i princip klart och det blev väldigt bra, vi är så nöjda.

Under hösten har mina kompisar ❤️ varit med på väldigt många fågeljakter. Många för att vara i mina trakter. Mindre jakter men möjlighet till att apportera blir det, helt perfekt 👍 Dom är även med som stötande på klövvilt där dom också utför ett mycket bra arbete. Att få använda sin kompis för det dom gillar allra bäst känns bra i hjärtat ❤️

2024 ser jag fram emot. Framför allt hoppas jag på ytterligare en fin kull efter Ture och Eira 🥰 Ture vill gärna ha en liten med sej hem så det håller vi tummarna för. Mer finns att läsa på hemsidan 👍

Här blir det ett lugnt firande då vi fortfarande är förkylda men passar på att önska er ett riktigt Gott Nytt År ❤️

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.