Sedär

Sedär

Jaktåret är snart över för denna gång så igår gav vi oss ut. Jag, Doris, Stina och Sansa 🥰 började med att stöta. Det är ganska öppen mark så det kändes rätt lugnt. Vi fick fram rådjur och Kenneth fick ett kid 👍 Så bra för Sansa att få se att arbetet ger resultat.

Så skulle vi byta mark och där är det mest skog och då kändes det lugnare att sitta på pass. Kenneth och Doris skötte markarbetet. Rätt vad det var såg jag ett stort huvud av gris som tittade åt mitt håll.

Han ställer upp sej med hela bredsidan mot mej och står still, då small det! Han gick iväg ca 30 m och där ligger den stora galten. Doris var hack i häl och även hon var nöjd med mitt välriktade skott.

Att sedan få ut ca 100 kg gris ut ur skogen var ett litet äventyr men även det löste sej. Nu väntar vi på svar om trikinprov och jag ska även provsteka lite kött för att se så det inte luktar, inte helt ovanligt. Hur som helst så blev det en väldigt lyckad jaktdag 👍

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.