Kyligt

Kyligt

I onsdags kväll satt jag i videomöte angående viltspår. Min förhoppning var att få reda på hur anmälan via skk prov, som är nytt, fungerar. Eftersom mötet började med att gå igenom grunderna för viltspår, vilket jag kan, så ställde jag min fråga om det tas upp hur man anmäler. Svaret blev ja. Ok då får jag fortsätta att vara med.

När tiden snart var slut, efter nästan två timmar, så ställde jag min fråga om skk prov. Fick till svar att det är inte igång än så något svar fick jag inte. Antiklimax!

Nu har vi haft en kylig promenad och ska ta tag i helgen. Mycket roligt att se fram emot 👍 så imorgon tar jag ledigt från bloggen men vi ses på söndag igen 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.