Tack ❤️

Tack ❤️

Jag är så lyckligt lottad som har fantastiska valpköpare/vänner ❤️ Ni åker med era kompisar ❤️ för att röntga och det är guld värt. Det är viktigt för min avel men även för er så hunden hanteras efter resultat.

Nu ska jag skryta 😃 Jag är i det absoluta toppskiktet med röntgade hundar, nära 100%! Lysa i Tyskland har också gjort det med fint resultat men syns inte i rasdata. Dessutom är resultaten fantastiskt bra ❤️ Jag är stolt över min avel och framförallt över er ❤️ som åker iväg.

Böna och Sefja var först ut i sista kullen med HD A och ED ua 🥰 Det är alltid en anspänning i väntan på att SKK ska granska plåtarna och man vet aldrig hur det ser ut. Jag håller tummarna för att övriga får godkända avläsningar.

Stort tack för att ni gör detta, både ni som gjort det tidigare och ni som är på G nu ❤️ En stor gruppkram till er alla ❤️

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.