2 veckor

2 veckor

Nu är det två veckor kvar ❤️ Eira har ingen vidare aptit och hon måste äta. Varken nötfärs eller kokt ägg är gott längre och absolut inte pärlor. Jag drog iväg till lokala affären så jag köpte på mej lite olika godsaker. Jag öppnade en förpackning pate och det var gott 😋 Så skönt, då får hon helt enkelt äta detta tills matlusten är tillbaka igen.

Inte så konstigt att det blir så här för magen är stor så valparna tar mycket plats. Nog önskar jag att det bara var en vecka kvar ❤️ men jag håller koll och tar väl hand om henne.

I lördags var Susanne och Doris på västras flat show och knep högsta placering på prispallen ❤️ wt nkl. Härligt jobbat av er i värmen 🥰

Nyss tog Sonja och Ina championatet i rallylydnad ❤️ Bra jobbat av er också 🥰

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.