Äntligen

Äntligen

Ja, så tänkte nog Karda idag, äntligen 🙂 Hennes trampdyna läker så fint så jag kände att hon får följa med till skogen idag och hon tyckte det var jättekul att få sträcka ut benen. Jag har haft en hel del skärskador i trampdynorna och i början åkte jag för att sy. Det finns en hel del ”gömmor” i skogen som dom kan skära sej på. Sedan började jag pyssla om det själv. Min fundering var om det verkligen var nödvändigt att sy och det visade sej att det inte var det.

Jag har järnkoll på skadan, spolar, bandage och homeopatmedicin och det läker på samma tid som om det vore sytt. Självklart skulle jag uppsöka veterinär om problem skulle uppstå men, peppar peppar, än har det gått fint.

2 kommentarer

  1. Minna

    Skönt för min stumpa att hon fick springa lite!
    Jag kan skriva under på att du även är en jäkel på att tejpa ihop mänskliga tummar där ett två cm långt såt blottade benet! Tummen upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.