Besök

Besök

Igårkväll kom Bäste Ture hit för att vara hos mej ett litet tag. Så himla nyttigt att få vara i flock igen och lära sej ännu mer av signaler. Karda talade direkt om, på ett bestämt och väldigt fint sätt, att du din plutt sköter dej. Jenna blev överlycklig och pratade bäbisspråk med honom men väl inne när hon lagt sej och han skulle fram till henne hördes ett dovt brummande från magen. För övrigt rörde hon inte en fena och han köpte det direkt. Jenna är som jag, har man lagt sej så vill man inte bli störd 🙂 Tali hade en lite mer passiv hållning så han försökte lite med att få igång henne men utan resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.