Viltspår

Viltspår

Det är bäst att passa på och testa, även, viltspår på Ture medans han är kvar 🙂 Spåret blev ca 250 – 300 m med en vinkel. Det är flera månader sedan han fick testa ett kort spår så det skulle bli spännande att se vad han tyckte om det. Man kan alltid gå in och stötta och blir det problem så tänker man efter och gör spåret på annat vis nästa gång.

Han tog ann spåret perfekt och gick iväg. Snart fastnade linan i en buske så det blev tvärnit, han kom och kollade när jag fick loss den och när det var klart gick han på direkt, utan hjälp. Han gick ca 2 m rakt fram i vinkeln men fattade galoppen snabbt och tog den fint så snart var vi framme vid klöven:) Han har ett jättefint tempo så attans så nöjd jag var 🙂 Hoppas hinna med ett till före han åker.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.