Lilja

Lilja

Några bilder från dagens träning blir det inte. Lika bra det för idag var det en sådan dag då det inte gick så bra. Gång efter annan så flyter det på och hundarna går från uppgift till uppgift. Så helt plötsligt är all kunskap som bortblåst och det märkliga är att då drabbas alla. På ett sätt är det bra för då vet man att detta kan hända och vi kan prata runt problemet. Det allra bästa är dock att nästa gång kommer det inte att vara så här.

Jag fick av min mamma en liljeknöl som jag inte har en aning om vad den heter. I år är den vackrare än någonsin med 4 stänglar och två klockor på varje.  Jag njuter av att titta på den och tänker på mamma som säkert tittar ner och njuter hon också.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.