Familjeliv

Familjeliv

Jag visste att Minna och David åkte till BB för att invänta en ny familjemedlem så väntan var otroligt spännande. Kl 2 i natt så ringde telefonen och en lycklig Minna berättade att kl 23 40 föddes deras dotter <3 Det är en sådan lättnad att allt gått bra och att alla mår fint 🙂 Snart kommer vi och hälsar på så vi får se tösabiten live <3 Nu inväntar jag bilder på underverket, det borde komma snart <3 O nej då, jag är inte alls otålig 🙂

Jenna ligger skönt….. under bordet och tar allt med ro medans jag håller på att förberda inför brödbak i den stora ugnen. Birgitta kommer om en stund och även lillgrabben Stefan ska vara med för första gången. Detta blir en riktigt bra dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.