Bröööööd

Bröööööd

Birgitta och jag började med vårat bröd och lite senare mötte Stefan och Anna upp. Lite fick jag visa, inte helt lätt att blanda deg när man inte vet hur man ska göra, men dom lärde fort 🙂 Dom rullade ämnen som om dom aldrig gjort annat och vid ugnen var Stefan självgående med Anna som såg till att han hade jästa brödkakor hela tiden att skicka in i värmen. Detta var premiär men troligtvis inte den sista gången dom var med, så roligt att göra detta ihop. 🙂

Jag tror att jag brukar tycka att det senaste baket är bäst men…… idag har vi överträffat oss själva. Fluffiga, välgräddade brödkakor fick vi med en så god smak, vi var väldigt nöjda 🙂 85-90 kakor blev det, inte illa på några timmar och väl värt stöket före och efter baket.

Jodå, jag har pratat med Minna också och mor och dotter mår förträffligt 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.