Spårskogen

Spårskogen

Så har vi åter lagt spår åt varandra och nu ökl-spår som legat längre än ett anlagsspår, det var lite tidsbrist så nästa gång får dom ligga över natt. Det viktiga är att se om dom fixar försvårandet och att det är skott på slutet. Skottet kan göra att dom blir för ivriga och tappar spåret för den saken, dom ska fortsätta jobba metodiskt fram till klöven.

Freja smög fram i spåret så vi funderade på vad som hade gått i skogen ändå vet hon precis var det är men vi vill ha henne lite modigare före start. Karda tuffar på och det känns helt ok, får fundera lite till när det ska passa att gå ett spårprov. Vi ska såklart hälsa på lilla Grynet och då ska ju Karda med men hon får allt följa med mej hit igen så vi blir klara med spåren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.