Redan över

Redan över

Så fort dessa dagar har gått! men så himla roligt det varit. Vi gick ut en sväng på fm med hundarna för att träna lite till. Nu märktes det att dom var trötta i huvudet och då är det bra att sluta i tid. Dom fick lite WT-träning så alla är med på hur det går till. Nyttigt har det varit för alla under helgen men nyttigast har det varit för Bosse. En otroligt glad kille som tror att världen kretsar runt honom. Idag syntes det att lördagens uppgifter gett resultat 🙂 Nu har ägarna fått verktyg med sej hem så dom kan fortsätta det fina arbete som dom nu lagt ner på honom. Jag är så glad över att ni fick ihop det så ni kunde komma.

Problem får alla, mer eller mindre, och att passa på att få hjälp en sådan här helg är toppen. Det finns inga hopplösa fall och alla ska få hjälp för att komma vidare. Det ska vara roligt att ha hund och att se glädjen i framstegen är guld värt.

Tack alla goa valpköpare för att ni förgyller min tillvaro 🙂 Nu är årsträffen redan över för detta år men nästa år, samma helg, så kör vi igen 🙂

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Ja det går för fort när man har roligt,och det har vi haft.Tack för denna gången Karin från lite trötta men nöjda Tova och Freja med Matte .kramen ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.