1a Maj

1a Maj

Först lite nya resultat från i lördags. Eine o Ville samt Elin o Nova startade i Västras Viltspårs DM där Nova kom 3a o Ville 4a med varsitt 1a pris 🙂 Susanne o Saga for tidigt på morgonen för att göra MH på Saga vilket blev godkänt 🙂 Bra jobbat allihop o grattis till fina resultat 🙂

Idag är det 1a maj, solen strålar o vårvärmen är äntligen här. Potatisen är satt o Tali är trimmad. Så himla skönt att kunna stå ute o göra det. Det är utställning i Lidköping på lördag så då ska vi dit ett litet gäng 🙂

Jag stod o pratade med Kenneth med skottkärran mellan oss. Utan att tveka hoppar Jenna upp i den o sätter sej. En skottkärra är inte särskilt stabil med Jenna visste precis hur balansen skulle vara så den stod stadigt hela tiden. Jag funderade på hur hon tänkte…… kanske uppskattade hon att komma lite närmare mej? Tja, möjligheten fanns o hon tog den mer än så får vi inte veta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.