Utställning

Utställning

Vilken lördag vi fick i Lidköping 🙂 Ture, Tali, Saga och Freja skulle ställas. Sussie sprang med Ture och jag tog dom andra. Resultaten blev väldigt fina. En del tycker att får man inte CK så är det väl inget att hurra för…… men så tycker inte jag 🙂

Ture junior exc plac. 3, Freja junior exc plac. 2, Saga unghund exc plac 3 och Tali jaktkl exc plac. 2 🙂 Alla tikar från olika kullar och domaren var väldigt nöjd med dom 🙂 Ture håller måttet väl så det blev en riktigt bra dag 🙂

Väl hemma åkte vi till skogen och firade med viltarbete. Ture, Tali och Jenna fick jobba på och även detta gick som på räls 🙂 Ture ska stanna ett litet tag hos mej för vidare träning. Han är mycket intresserad av Tali och luktar väldans i baken på henne. Tänk om hon kunde komma igång och löpa nu…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.