Mer grattis :)

Mer grattis :)

Igår var Sam och Saga på äventyr 🙂 Dom startade på lydnad och för Saga och Susanne var det premiär vilket resulterade i uppflyttning från startklass till Lkl 1 med fina 171 p och 2a i gruppen. Anita och Sam gjorde väldigt bra ifrån sej i Lkl 1 med 242 p och en 3dje plats. Grattis 🙂

Idag, efter promenaden testade jag Ture med några markeringar. Ville se vad vi behöver jobba på. Vi började med fritt följ, vi stannade och jag gick iväg för att kasta dummisen, gick tillbaka till Ture och fritt följ bort från dummisen, vänder och går tillbaka, skickar och han kommer in. Sista gången fick han behålla dummisen i fritt följ. Dock testade han mej så när vi var på väg tillbaka till bilen i sakta mak lyfte han på benet och skulle markera. DET gick jag inte med på så det avbröts snabbt, jag tog dummisen omedelbart, koppel på så åkte vi hem.

I morgon gör vi om detta ett par gånger och sköter han sej så ska han ha massor med beröm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.