Turetest

Turetest

Eftersom Ture är här under begränsad tid så blir det att jag testar honom lite varje dag. Det ska man egentligen inte göra men det blir korta stunder och enbart med kvalité. Under promenaden satte jag hundarna, gick ut och kastade 3 dummisar, gick tillbaka, tog fram Ture och skickade honom. Han hittar snabbt sin dummie och kommer direkt in med fin avlämning. Dock vill jag att han ska bjuda upp den mer men det får vi jobba på. Sedan fick han vara passiv medans dom andra jobbade in sina. Vi gick vidare och efter ett tag gjorde vi om det med samma fina resultat 🙂 Tilläggas bör att det var inget kissande idag.

Han är så härlig, lille Ture. Han har en enorm motor och arbetslust, är tyst och stadig och ger inte upp när han letar. Han är dökär i Tali som luktar väldigt gott, ska hon börja löpa äntligen, men när det är arbete tänker han inte på henne alls.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.