Besök

Besök

Det är alltid en himla massa som ska fixas före man åker iväg. I morgon åker vi till Yoshi, jag o Tali 🙂 Sussie plockar jag upp på vägen så har jag sällskap under bilfärden. Vi ligger över hos henne så blir inte resan så lång heller. Som sagt, här ska ordnas så allt är ok när jag är hemma igen. Elin och Nova kom förbi så Nova blev trimmad. Dom ska på inof. utställning i helgen och då ska hon var snygg 🙂 Efteråt fick hon jobba lite vilket hon gillade, hon utvecklas så fint och Elin gör ett väldigt bra arbete med henne. Så roligt att se.

Nu blir det förmodligen inget bloggande förrns jag är hemma igen. Det har hänt något med telefonen så jag kan inte göra det den vägen just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.