Så kan det gå….

Så kan det gå….

I fredags for Tali och jag iväg men före vi skulle träffa Yoshi så hämtade jag upp Sussie. Väl framme så fick hundarna träffas. Yoshi tyckte att Tali var riktigt söt och hon ställde sej med all tydlighet att hon var redo men han gjorde inte en ansats till att hoppa på. Att mysa med henne var det som han kunde sträcka sej till, inte mer än så. Efter ett par timmar gav vi upp och for hem till Sussie igen.

Igår styrde vi kosan mot Västerås igen. När vi åkte på motorvägen så hörde jag något som skramlade i skuffen. Vi funderade på vad det kunde vara, det finns ju allt möjligt i bilen så det var väl något som inte låg riktigt rätt. Medan vi pratade om detta blåste jag förbi en lastbil och den började hysteriskt blinka? Direkt började vi fundera på vad den ville. Nu blinkar den igen, vad är detta?? Det kanske hänger ut något i bak spekulerade Sussie. Så ringer telefon som hon svarar, det var Kenneth och det var dom vi körde om 🙂 Jag visste att dom packat grejer på Såtenäs för att vara med på veterandagen i Stockholm men visste inte när dom skulle fara. Det bestämdes att vi skulle ses på ett fik längre fram så vi kunde morsa på varandra. Så lustigt det kan bli 🙂

Efter ett tag var vi uppe hos hanen igen men det blev precis likadant. Tali gör vad hon kan för att han ska vara med på noterna men icke, mysa går fint men inte mer så efter ytterligare ett par timmar ger vi upp. Lite snopet kändes det allt men vad göra? Inget och ingen plan B hade jag. När vi är tillbaka hos Sussie så ringer Minna, Karda började löpa igår. Förmodligen har allt en mening så efter rejält funderande och mycket samtal med Inger Karlsson på Micawber så blev det bestämt att Karda och Einar ska ha ytterligare en kull. Vi är väldigt nöjda med den förra kullen som är friska, exteriört fina, HD ED med perfekt resultat på alla och arbetsvilliga så ger vi dom en chans till. En favorit i repris 🙂 Inger och jag har haft ett väldigt gott samarbete i många år så att vi gör detta känns helt rätt. Nu ska Karda ögonlysas och om ca 12 dagar blir det date, ska garanterat gå fint då ingen är nybörjare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.