Vattenapportering

Vattenapportering

Birgitta och jag for till vattnet för att träna. Vi började med dummies och avslutade med vilt. Tova fick oväntat besök av en Hercules men hon brydde sej inte utan jobbade vidare 🙂 Filmen är på Karda som mår väldigt bra och bara älskade att apportera vilt 🙂 Hon ville inte komma ända in och jag insåg att hon inte ville konkurrera med Jenna och Tali så jag gick till henne istället för att få anden. Hon har ett perfekt grepp och absolut inget slarv, så roligt att se henne i action igen 🙂

Dag och Abbe dök upp så fick dom lite träning också. Det är full fart i den killen och han är från Kardas förra kull. 🙂

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.