Ny mark

Ny mark

Det är lätt att bli insnöad…… vi har tränat på samma mark ett bra tag och fantasin börjar tryta för att få utmaningar till hundarna. Ibland ligger lösningen närmare än man tror och nog blir jag förvånad över mej själv att jag inte tänkt så tidigare.

Träningen för Porter, Tova, Freja, Jenna och Tali blev på markerna runt Stefans ställe, helt kanon 🙂 Här finns öppna marker, skog och lite backar. Vi började väldigt lätt med långa öppna linjetag på den klippta vägen. Därefter körde vi långa, korta, dolt nedslag och olika mark för dom unga.

Jenna och Tova fick betydligt svårare. Dubbelmarkeringar och linjetag i varierad terräng. Det blev riktigt bra övningar för alla och nog gick det riktigt bra 🙂 Hundarna är verkligen uppmärksamma så dom löser uppgifterna så fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.